Vägen tillbaka från England

Vår historia och resan hem

Företaget Webbfabriken blev sin första tanke i början av år 2000 och då i samband med att grundaren Robert Ikenberg redan 1998 började bygga en webbshop till sin sambo Annelie Persson. Denna shop hette www.inreda.com och blev en av Sveriges största och mest framgångsrika e-handelsföretag.


Med en avancerad egenutvecklad e-handelslösning, unika lösningar för försäljning, administrations system, lager och logistiksystem och betallösningar blev det snabbt väldigt stort. Flera unika betallösningar såg sitt ljus i inreda.com såsom Payson, Samport, Klarna (då Kreditor) och många fler vilket gjorde köpupplevelsen smidig och enkel även för utländska kunder.


Webbfabriken var då en del i företaget Inreda men 2009 splittrades företagen upp och Webbfabriken blev ett fristående företag och med kontoret i England. Företaget växte med kontor i Indien och växte med många härliga kunder i Europa, England, USA och Sydamerika. Men sen kom pandemin – där världen kraschade och allt stannade upp – och även Webbfabriken stannade upp.


Under pandemin genomförde vi många förändringar och förbättringar på våra produkter och tjänster. Allt blev bättre och bättre och vi fick massor av hyllningar från våra kunder speciellt i Norden. Det var nu vi bestämde att vi ville tillbaka till vårt härliga Sverige. Det var då vi började resan hem – Vägen tillbaka från England.


Vi startade upp ett till företag som är det vi nu arbetar under här i Sverige. Det är vårt nya fantastiska Webbfabriken Web and Security Solutions AB som direkt fick kreditvärdighet Silver av UC!


Vi hälsar er välkomna till Webbfabriken – företaget som kunderna älskar.

Webbyrå Webbfabriken hjälper er sikta mot stjärnorna

Webbfabriken webbyrå med bred kompetens och lång erfarenhet

Vår webbyrå slog upp dörrarna 2002 men intresset för webben har funnits längre än så. Vi utvecklar produkter till oss själva och till våra kunder. I vårt labb testar vi säkerhet och funktioner på WordPress samt en stor mängd olika WordPress tillägg som finns tillgängliga.

När vi startade hade vi faktiskt redan utvecklat vår första e-handelslösning och byggt upp vårt stabila och säkra webbhotell. Sedan dess har vi utvecklat tusentals hemsidor och även fortsatt utveckla och förbättra vårt redan säkra premium webbhotell.

Helägt privat föreatag

Webbfabriken® är ett helägt privat företag som äger all infrastruktur, har ingen leasingutrustning och inga banklån. Bolaget redovisar positivt resultat och Webbfabriken® jobbar löpande med att genomföra förbättringar av våra tjänster och utbud.

Teknikorienterat

Vi på Webbfabriken® älskar modern teknik, tekniska innovationer, miljön och utvecklar oss ständigt. Vi fortsätter förbättra prestandan och höja säkerheten på våra plattformar och vidareutveckla vårat egenutvecklade e-handelssystem som våra kunder älskar.

Miljö och klimat

Miljö är otroligt viktigt för oss och vi arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar, men även som individer. Vi införde redan 2006 miljömärkning och elektroniska tjänster såsom faktura via mail och använder endast papper när det krävs t.ex. för att uppfylla lagar om bokföring eller annan Svensk lag.

Webbyrå Webbfabriken hjälper er sikta mot stjärnorna

VÅRAT UPPDRAG

Varför välja oss?

Genom att vi prioriterar våra befintliga kunder framför nya står vi alltid till kundernas förfogande. Vi strävar inte efter att växa snabbast eller bli störst utan fokuserar på att ta hand om våra kunder på bästa sätt och ser alltid till att vara tillgängliga när kunderna behöver vår hjälp.

I 20 år har vi hjälpt tusentals kunder i flera länder med sina webbplatser, e-handlar, IT lösningar och säkerheten.

Bygga ny hemsida eller börja med
e-handel?

Kontakta oss och berätta om vad ni behöver hjälp med!

en_USEnglish