WEBBDRIFT

Lämna över arbetet med hemsidan till experterna!

Vi tar hand om er webbplats och allt det tekniska som vi är bäst på – så ni kan göra det ni är bäst på.

Webbfabriken Webbdrift -WordPress management services

WEBBDRIFT

Stabil och säker drift för er viktiga webbplats.

Personer söker allt oftare efter information på internet därför är det viktigt att ha en webbplats med information om företaget och kontaktinformation. Varje besökare räknas och är en potentiell kund vilket gör det viktigt att hemsidan är tillgänglig dygnet runt, året om. Detta för att minska risken att besökaren går vidare till en av era konkurrenter. Att inte ha webbdrift på den viktiga webbplatsen kan innebära förlorade eller missnöjda kunder.

STABIL DRIFT

Fokusera på din kärnverksamhet

Istället för att lägga ner tid och energi på att ta hand om det administrativa och tekniska för er webbplats kan ni lämna över det till oss. Ni har alltid våra tekniker, utvecklare, designers och digitala experter nära till hands. Webbdriften sker på vårt stabila och säkra webbhotell där vi kan ge den bästa supporten.

antivirus
Hemsidan är uppe
dygnet runt
webbdrift
Du kan fokusera på
din kärnverksamhet
snabba-upp-hemsidan
Om fel uppstår, kan vi
lösa dem
hosting
Alla kunskaper under
ett tak

Spara tid och pengar med outsourcing

Genom att outsourca driften och utvecklingen av er hemsida kan ni lägga er viktiga tid på annat. Webbfabriken har arbetat med drift och underhåll i många år och vet att varje företag har behov av olika saker. Med oss kan ni därför skräddarsy ert avtal och få hjälp med exakt det ni behöver.

Spara pengar med flexibla avtal

Du slipper extrapersonal eller sitta sena kvällar för arbete med hemsidan. Vi finns tillgängliga efter era behov och ni kan enkelt styra hur vi arbetar tillsammans.

Tillgänglighet dygnet runt

Får ni något problem med er webbplats finns våra tekniker här för att lösa problemen åt er.

Spara tid med administrativ hjälp

Förutom att ni får hjälp med det tekniska på hemsidan så finns vi även här för ändringar av själva innehållet på er webbplats, såsom texter, bilder och designändringar.

Expertis support

Med vårt supportteam bakom dig kan du vara lugn. Hos oss får du hjälp med allt inom webb, it och cybersäkerhet. Oavsett om det rör webben, era datorer, skrivare eller om någon har fått datorn hackad så kan vi hjälpa till med det.

Extra säkerhet hos oss

Att låta oss drifta er webbplats innebär ett högre skydd än hos andra. Vårt egenbyggda webbhotell är uppsatta på kraftiga militär servrar och ni kan även installera ett extra skydd som motverkar spam, hackningsförsök och bottar.

Webbutvecklare för nya äventyr

Eftersom ni väljer webbdrift hos Webbfabriken får ni även tillgång till resterande delar av vår webbyrå. Vi har webbutvecklare som kan utveckla speciallösningar, ta fram program just för er och mycket mer. Webbdesigners finns tillgängliga för större designändringar och ni får även tillgång till våra grafiska designers.

webbhotell

Kraftfullt webbhotell

Webbhotellet ni kan växa med, inte ifrån

År 2002 byggde vi upp vårt webbhotell, specialanpassat för hög prestanda och säkerhet. Säkerhet och stabilitet ligger i vårt DNA och vi riktar oss till er som vet att webbplatsen är viktig för företaget. På vårt webbhotell finns inga begränsningar och hinder för utveckling av er webbplats.

en_USEnglish