MER ÄN ETT VANLIGT WEBBHOTELL

Kraftfullt och säkert webbhotell till företaget

År 2002 byggde vi upp vårt webbhotell, specialanpassat för hög prestanda och säkerhet. Säkerhet och stabilitet ligger i vårt DNA och vi riktar oss till er som vet att webbplatsen är viktig för företaget. På vårt webbhotell finns inga begränsningar och hinder för utveckling av er webbplats.

Webbfabriken
Bild på Webbfabriken Webbhotell server

KOMPROMISSLÖST

Webbhotellet ni kan växa med, inte ifrån

Att ha webbplatsen på vårt webbhotell innebär att ni får allting under ett tak. Här hittar ni allting som webbplatsen behöver för att växa. Våra digitala experter kan hjälpa till med att öka er synlighet online, bygga om delar eller hela webbplatsen, drifta hemsidan så ni kan fokusera på annat och mycket mycket mer.

Väx i din takt

Allt under ett tak

Tillgänglighet från 97%

Extra skydd mot hackers

Digitala experter till hands

Skalbart

FAQ

Vanliga frågor om webbhotell

Här har vi samlat några vanliga frågor vi får om vårt webbhotell. Har ni några frågor kontakta oss så hjälper vi er!

Kan jag få hjälp med att flytta hemsidan till er?

Vi hjälper till med att flytta er hemsida till vårt webbhotell eller till en egen server beroende på vilken typ av webbplats du har idag. Har du en vanlig WordPress baserad hemsida är våra Premium Webbhotell ett bra förstaval. Har du en egenutvecklad hemsida eller mer komplex lösning exempelvis kör NodeJS/Nuxt och MongoDB databas behöver du ett specialkonto. Kontakta oss så hjälper vi er.

Kan jag köpa domäner via er?

Absolut! Vi säljer domäner för över 1000 toppdomäner men de vanligaste domänerna är för .se, .com eller .nu. Priserna varierar för vilken toppdomän du väljer. Vi tar hand om konfiguration av DNS zonen för domänen och vi tar hand om allt det tekniska. Kontakta vår support om du vill göra ändringar på din domän.

Kan ni hjälpa oss att hålla hemsidan uppdaterad?

Med vår tjänst webbdrift uppdaterar vi er WordPress baserade hemsida samt kontrollerar och optimerar databastabeller och plugin. Vi har flera olika storlekar på våra paket där den största skillnaden är hur ofta uppdateringar ska göras och hur mycket som ingår.

Vilken prestanda kan man få till hemsidan?

Vi kan erbjuda allt mellan 1 till 128 kärnor, 256 MB till 8192 MB PHP minne, Redis Cache, OPCache, Memcache, WinCache och andra special lösningar beroende på vad som är möjligt för att snabba upp er hemsida eller e-handel.

Har ni en kontrollpanel man kan använda?

Nej. Att ha en kontrollpanel öppnar upp ett säkerhetshål och som en webbyrå med cybersäkerhet i grunden är det viktigt för oss att våra kunder är säkra. Ni mailar lätt in till oss för support rörande webbhotellet eller så kan ni skaffa ett webbdriftsavtal för bättre hantering.

Vilka webbhotell paket har ni?

Antingen kan ni välja något av våra 3 grundpaket eller en skräddarsydd lösning för din hemsida eller e-handel.

Ett bättre webbhotell

Webbyrå

Allt ni behöver för er webbplats finns hos oss. Webbplatsen hålls levande tack vare våra webbutvecklare och designers. Vi hjälper er med att uppdatera och förbättra hemsidan, den digitala synligheten och har kontroll på tillgänglighet och säkerhet.

Webbutvecklare sitter framför dator och jobbar med webbutveckling
Webbfabriken Webbsecurity

Trygg med oss

Webbsäkerhet

Med lång erfarenhet inom cybersäkerhet hjälper vi dig säkra upp din hemsida eller e-handel. Tjänster som domänhantering, rådgivning och DNS gör att ni kan känna er helt trygga med er webbplats välmående.

Vi tar hand om er

Webbdrift

Istället för att lägga ner tid och energi på att ta hand om det administrativa och tekniska för er webbplats kan ni lämna över det till oss. Vi tar hand om er webbplats och allt det tekniska som vi är bäst på

– så ni kan göra det ni är bäst på. Låt proffsen hantera webbplatsen!

Webbutvecklare sitter framför dator och jobbar med webbutveckling
programmering

Tid för ny hemsida

Bygga ny hemsida!

Med vårt webbhotell kan ni välja att bygga hemsidan själva eller ta hjälp av våra digitala experter. Vi finns tillgängliga för rådgivning, hjälp att utveckla delar av hemsidan eller bygga den helt från grunden.

en_USEnglish